Recensioner

 
 
Recensioner från vintern 2013-2014:
 
"Hej! Vi har det fantastiskt i ert underbara hus. Dow och de andra i restaurangen är väldigt hjälpsamma. Vi far runt med en sareng och upptäcker nya saker. Vi är nu på väg till koh samet för andra gången, då de ska skadedjursbekämpa området i morgon." Familjen Hjerten, Vallentuna, Hus J 12, TDV3, Dcember 2013.
 
"Hej! Vi vill bara meddela att allt fungerar fint med huset som vi har hyrt av dig i TDV2." Familjen Persson, Järfälla, Hus S11, TDV2, December 2013
 
"Hej Johan. Vi har det jättefint. Huset är så fint och restaurangen jättebra! Vi har varit mycket i poolen och idag har vi varit på akvariet. Vi köpte en månads surf av holiday phone (happy). Vi använder våra telefoner som wifi router till datorn o ipaden. Vi hyr sareng av Jampa, hon är snäll. Vi har bästa läget, närmast restaurangen och poolen   :-)   Ingen hemlängtan här inte!" Familjen Salmi, Västerås, Hus S20, TDV3, December 2013
 
"Tjena Johan. Vi trivs kanon! Vi har inte haft något kanon väder men det kanske blir... Nu har jag och våra nya grannar ordnat så att vi kommer att se returen mot Portugal på en bar inne i Ban Phe! Tack för allt Johan, vi kommer att återkomma till dig framöver när vi vill ner på rekreation i Thailand!" Familjen Giös, Bro, Hus E2,TDV2, November 2013
 
 
"Hej, Det var fantastiskt, tackar som frågar :-) Allt funkade klockrent med transfers osv. Nu återstår det bara att lista ut hur man finansierar nästa resa. Åker gärna tillbaka och stannar längre." Familjen Nordlander, Hus S23, TDV3, November 2013
 
 
"Hej Johan!! Tack, vi hade det underbart. Lite långt till allt tyckte vi att det var, men annars trivdes vi bara fint. Människorna i Thailand är otroligt hjälpsamma och trevliga. Både tjejerna hos Jampas Massage och Mr Wong hjälpte oss en hel del." Familjen Pagnert, Axvall, Hus S13, TDV3, November 2013
 
"Hej, Vi hade det bra:-)   Det var lite långt till närmsta strand (som man kunde bada på) men vi hyrde moppe i två veckor så det gick hur bra som helst. Trevligt hus med trevliga grannar :-)   Sen måste jag säga att informationen från dig har varit exemplarisk! Tack så mycket så hörs vi säkert i framtiden." Familjen Lignell, Alingsås, Hus E2, TDV2, November 2013
 
 
"Hej, vi har inget att klaga på, vi blev förälskade i folket, maten, klimatet, ja typ allt ;) Hittade en favoritrestaurang på Safir Village, helt super samt TDV 3 naturligtvis! Delfinutflykten var jätterolig och vi chartrade en båt en dag för en ötripp... " Familjen Fagerberg, Finspång, Hus S11, TDV2, November 2013
 
"Hej Johan, Vi hade det bra och det var en annorlunda semester. Huset inget att klaga på förutom hörnorna på sängarna där man lyckades slå i benen. Trevliga grannar. Det var trevligt att Dao har tagit över restaurangen och serverade god o prisvärd mat samt att det blev lite liv o rörelse i området. Det var lite tråkigt att vara beroende av något transportmedel för att ta sig runt och inte bara gå ner o sätta sig på något ställe visserligen fanns det många restauranger men det blev ändå bara ett par som vi besökte. Vi hyrde en Sareng under hela tiden 1800 bth/vecka helt ok. Vi tyckte Wong var den trevligaste och mest tillmötesgående och han serverade jättegod fisk på sin restaurang. Han var ochså mest prisvärd när det gällde turer o utflykter. Klart godkänt! Transfern du hade ordnat fungerade perfekt och det fanns barnstol med. Vädret var 50/50 när det gällde sol och enl de som var där varje år så var det lite mer regn än vanligt under denna perioden. Vi avslutade i Bangkok på hotell Grand Centre Terminal 21 ett toppen hotell som varmt rekommenderas." Familjen Johansson, Trelleborg, Hus S15, TDV3, November 2013
 
 
"Hej hej! Måste säga att allt har fungerat över förväntan bra. Vi fick ett bra mottagande av "kvinnan i köket". Huset var perfekt och områdets lilla kök serverade jättegod mat och även frukost från klockan 10.00 till vår stora glädje. Vi tackar för oss och för god service." Familjen Fritze, Bangkok, Hus S13, TDV3, Oktober 2013
 
 
Recensioner från sommaren 2013:
 
"Hej Johan. Allt är toppen. Vi har kommit på plats, hyrt Sareng och varit på stranden. Väldigt fint här och bra väder. Vi trivs som tusan redan." Familjen Fredrik Callsén, Köpmansholmen, Hus S14, Augusti 2014

 "Sämre väder än väntat första veckan, typ helt igenmulet med mörka moln. Sen superhärligt! Vi var på tiger zoo, vilket var otroligt uppskattat av barnen, särskilt eftersom vi fick gosa extra länge med tigerungarna! Tyvärr åkte yngsta dottern på matförgiftning där och blev fruktansvärt dålig i två dygn. Nära att vi åkte till sjukhuset i rayong! Men nu mår alla bra igen. SpeedBoat till koh samed idag. Mardröm dit pga höga vågor, sen paradis. Området är väldigt trevligt och huset jättefint o fräscht. Pga allergier lagar vi mkt mat själva och saknade lite utrustning i köket som vi nu köpt till! Hittills ändå mkt nöjda! Stranden vid Luckys kitchen tycker vi bäst om som närmsta strand. Fyra och en halv dagar kvar. Blir nog koh samed igen o ev shopping i rayong." Familjen Sophie Hagman, Huddinge, Hus S14, Juli 2013

"Hej Johan! Vi har det fantastiskt bra....vilket fint ställe ;) Blir sugna på att köpa hus här också. De som jobbar här är sååå trevliga o goa, framförallt en tjej som heter Dao som jobbar på restaurangen. Allt är ju så enkelt i Thailand :) Tusen tack för all hjälp vi fått från dig, du är också fantastisk :)" Familjen Scharnke, Hus S20, TDV3, Juli 2013.

"Tänkte bara höra om vi kunde få hyra Birgittas hus ytterligare en vecka om det hade gått. Trivs jättebra och vi tar väl hand om huset kan du hälsa henne.behöver också lite tips från dig om vad som är värt att kolla på här nästa vecka. Tack så länge" Familjen Paul Olsson, Hus S15, TDV3, Juni 2013

Recensioner från vintern 2012-2013

"Hej Johan. Vi hade en underbar månad i thailand. En halv dags regn på hela tiden och 34 grader varmt. Ett stort tack till   "changnoi" Ulf som fixade router och resor. Vi saknade en takfläkt på uteplatsen så vi köpte en golvfläkt som vi skänkte till en thailänds familj som bor intill  dreamvillige när vi for hem. Annars var det toppen. Hälsningar Leif" Familjen Leif Eriksson, Hassmyra, Hus S20, TDV3, April 2013.

"Hej Johan! Vi har det kanon, mkt trevligt hus och område." Familjen Henrik Malm, Göteborg, Hus S13, TDV3, April 2013

"Tack för ditt mail, vi hade det jättebra i Ban Phe och var mycket nöja med både huset, omgivningarna och resan i stort. Vi skulle gärna komma tillbaka igen, men kanske resa runt lite mer då än vi gjorde denna gång. Sen är det som det är när man har små barn, det blir inte så mysiga middagar och långa utflykter men nästa gång är de ju lite större så då kanske det funkar bättre. Tack för att du hörde av dig och för all hjälp med bokningen!" Hanna Ahonen, Stockholm, Hus J7, TDV2, Februari 2013

"Vilket härligt ställe! Vi njuter, har nyss tagit ett kvällsbad i poolen" Maria och Magnus Davidsson, Falun, Hus S20, TDV3, Februari 2013

"Vi har trivts väldigt bra på TDV, fantastiskt fint boende, bra restaurang, trevliga människor och härlig pool. Eftersom det var vår första resa till Thailand visste vi inte innan hur det fungerade därborta. Vi bokade flera resor med Mr Wong vilket fungerade hur bra som helst. Vi blev också hämtade av honom till stranden många gånger. Att denna service fanns var ju fantastiskt smidigt och bekvämt, speciellt eftersom vi var sex personer och en av döttrarna var relativt nyopererad i knäet. Att sedan Mr Wong hade riktigt god mat i sin strandrestaurang gjorde inte saken sämre. Vi hyrde även en sareng för att enklare kunna ta oss ner till strandgatan. Det kändes lugnt och tryggt att bo på TDV även om det på sätt och vis kändes lite tråkigt att bo i en liten svenskkolloni och höra svenska språket runt omkring sig i ett land långt borta.

Med facit i handen så var vi mest på Freedom beach hos Mr Wong på dagarna eller gjorde andra utflykter. Tack vare alla smidiga och billiga transporter så fungerade det hur bra som helst att bo en bit ifrån stranden, men det vet man ju inte om man aldrig har varit på plats. Nu fick ju vi mycket bra och matnyttig information från dig innan som var till stor hjälp och nytta för vår vistelse i Ban Phe, tack för det!  Vi har stortrivts, njutit och varit trygga på TDV tillsammans med våra "stora" barn och skulle gärna åka tillbaka nån mer gång." Mera Maria och Magnus Davidsson, Falun, Hus S20, TDV3, Februari 2013

"Hej Gillis! Och tack så mycket för att vi fick hyra ditt fina hus i Ban Phe. Vi blev helt förälskade både i ditt hus och av platsen. Det var helt underbart alltihopa.  Vi hoppas att du kan tänka dig oss som hyresgäster fler gånger.
Med Vänliga Hälsningar från en glad och solbränd familjen Fredriksson, Skövde" Hus S20, TDV3, Februari 2013

"Hej Johan! Vi har det helt fantastiskt! Just kommit hem från stranden och sitter på altanen och slappar. Barnen älskar vår Sareng som vi åkt runt i sedan vi kom. Som du sa är det ju ett perfekt ställe med barn." Sophia Salonen, Göteborg, Hus S20, TDV3, Januari 2013

"Vi hade två underbara veckor i ert hus! Allt fungerade kanonbra och allt vi kunde önska oss fanns inom armlängds avstånd. Och er förberedande info stämde bra. Likaså pärmen med info i huset även om vissa saker hade ändrats lite. Poolen och ytorna var också jättefina. Och restaurangen hade helt okej mat. Personalen var glada och vänliga. Ulf var hjälpsam på alla sätt. Likaså mr Wong som snabbt fattade vad vi ville och var mycket serviceminded!! Vi försökte ordna skjutsar själva först (för brorsan var övertygad om att det måste gå att få ner priset) men övergick snart till mr Wong. Priset i restaurangen var lite i överkant så vi åkte oftast ut på andra ställen och åt eller gick neråt stranden. Transporterna var lite väl dyra. Förutom till Kim Beach då som det gick helt smärtfritt att åka till och även ringa efter om vi inte var klara vid vanliga tiden. Vi va ju elva pers så de hämtade oss gärna före lunch.. Vi struntade i internet men brorsan hade problem med att få det att funka. Svårt att få rätt påtankning, han slösade bort några hundra bath på det. Vore bättre att kunna byta till nyladdade dosor i restaurangen tex. Eller helst se till att ordna fri wifi förstås. Cyklar skulle vi nog haft glädje av, kom vi på. Men vi tog inte reda på om det fanns att hyra ens.. De enda ryssar vi stötte på var på båtutflykten. Vet inte om de kom från Koh Samet eller vad. Andra thailandsresenärer hade varnat för att det kryllar av ryssar på en del ställen. Men fantastiskt skönt och härligt och vilsamt och alldeles underbart!! Ulf pratade gott om klimatet även sommartid.. Hm.. Lite sugna på mer blev vi allt.. Vi hör av oss - om vi inte får för oss att prova nåt annat område då förstås.. Tack och hej"

Annika Berbres, Falun, Hus E8, TDV3, Januari 2013,
 
(Kommentar från www.hyrahusiBanPhe.n.nu: Förbättringar gällande internet på TDV är nu gjorda!)


 
"Vi har haft det kanonbra! Var toppen att bo som vi gjorde och vi träffade många härliga människor :-) Vi tyckte att det var superbra att det fanns en poolrestaurang som dessutom hade riktigt bra mat för att inte säga en sprudlande personal! Vi hängde en hel del vid poolen men var även till akvariumet, Tamnanpar vattenland, Kims beach såklart, snorklingsresa till 2 paradisöar, shopping i Rayong ( där min man shoppade loss) samt ut till Koh Samet där vi övernattade på Sai Kaew Beach Resort i två nätter. Vädret har varit helt okej med både regn och gassande sol men mest lite växlande molnighet. Vi upplevde maten som väldigt bra överlag, men Dao i poolrestaurangen var nog en av de bättre på matlagning :-). Vi funderar redan på när vi ska ha möjlighet att åka tillbaka så jag hoppas att vi har skött oss och är välkomna tillbaka ;-)"
Linda Lindahl, Örnsköldsvik, Hus S14, TDV3, November 2012

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)